Jaloezie

By vrijdag, mei 30, 2014 2 No tags Permalink 2

Kutwijf! Ielg moet je haar zien.. OMG wat doet hij met haar? Kijk haar hoofd! En die buik! En haha hij is echt slap! Damn.. En wat doet zij in de sportschool ze is al een wandelende tak.. Whooo check die dikke daar dan hahaha die komt er nooit!

GADVERDAMME! Dit zijn uitspraken die iedereen wel kent. Misschien betrap je jezelf wel eens erop? Natuurlijk heeft ieder zijn eigen mening maar heb je je wel eens afgevraagd waarom je mensen afkraakt of uitlacht? Waarom je het positieve er niet in ziet? Ik wel! En wil jullie graag hierover aan het nadenken zetten. WORLDPEACE! Haha nee slecht grapje maar er zit een kern van waarheid in, dat zeker!

Vroeger, toen ik nog een klein boefje was, kraakte ik mensen wel eens af. Haha kijk die dunne spriet in de sportschool wat doet ze hier man ze is toch al dun?! En waarom? Ja wist ik veel lekker boeiend als ik mezelf daar nou beter door voel dan doe ik dat toch lekker. Jaloezieeeeeee! HA! Want ik wilde natuurlijk ook zo dun zijn! Omg ik schaam me als ik daaraan terug denk. En weet je waarom? Je weet nooit wat degene zijn of haar historie/doel/gedachten zijn. Die dunne chick in de sportschool he Ash.. Misschien wilt zij juist wel aankomen en doet dat op een gezonde verantwoorde manier in plaats van naar de Mc Donalds gaan! En die ene topsporter waarom traint die zo licht? Noouuhouuuu Ash dat kan ook wel eens een hersteltraining zijn! Enneeee Ash waarom noemde je haar dik? Omdat jij iets dunner bent steek je jezelf even een veer in je reet? Voel je jezelf nu beter ofzo?

Pfoeee best eng hoor dat ik dit aan jullie vertel! Je eigen zwakheden op tafel gooien dat is echt eng! Maar herkenning is de stap naar beter! En dat heb ik gedaan! Ik respecteer nu iedereen! Dat doe je natuurlijk niet even zomaar, dit is een proces van jaren geweest genaamd het leven! Het leven… Ja ik houd ervan! En ik gun het iedereen om een zo mooi mogelijk leven te lijden! Uitroepteken, uitroepteken, uitroepteken! Ja soooorryyy ik ben nou gewoon eenmaal zo enthousiast!! Stop met afkraken en geef elkaar complimentjes. Heb je feedback? Breng dit dan op een positieve manier over naar de ander. Hier worden we allemaal beter van en suuuuuuper zelfverzekerd! En hey.. Wat is er nou mooier dan een zelfverzekerde man of vrouw?

 

2 Comments
 • Joysfulness
  mei 30, 2014

  True!! Erg herkenbaar!! Ik geniet er nu van om mijn enthousiastme met anderen te delen.
  Wanneer ik de zogenaamde ‘haters’ zie at the gym, denk ik gewoon terug aan hoe ik vroeger was. Zij zijn mij jaren geleden… 😀

 • Mees
  mei 30, 2014

  Yeah baby!!!
  C’est ça!
  Meeer positiviteit !

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *