Discipline

By donderdag, juni 5, 2014 5 No tags Permalink 6

Discipline.. Volgens de dikke van Dale: “Regime van strenge gedragsregels”. Volgens mezelf: De wil om je dromen te bereiken!

De vraag die ik dagelijks te horen krijg: “Waar haal je toch die discipline vandaan Ash?”. Ja dat zet me aan het nadenken… Wat ik eigenlijk niet zo vaak doe haha!

Want hoe kan het nou dat ik nooit opgeef? Dat ik minimaal 5 keer per week sport? Dat ik bijna altijd gezond eet? En het kost me gewoon geen moeite?! Hoe kan dat nou?

Ik ben van mening dat de mens veel meer kan dan dat het denkt! Een stukje mentaliteit.. Want die ene keer dat je dacht dat je niet meer kon he.. maar je wel MOEST.. Jahaaaaa dat zijn de bewijzen! Je kan veeeeel meer dan je denkt! Iedereen!

Zo vaak naar de sportschool, ja daar heb ik geen tijd voor hoor! Ben veel te moe als ik ’s avonds thuis kom. En gezond eten? Ja dat is echt niks voor mij!

BULLSHIT! Excuses voor mijn taalgebruik. Nee eigenlijk toch niet want ik vind het serieus bullshit. Sorry not sorry! Oeps. Tijd kan je maken. En ja, ook als je werkt van 8:00 tot 20:00. Sta een half uurtje eerder op en ga een stukje rennen. Een half uurtje maar en je zult merken dat je zoooooo veel frisser bent! Doei moeheid! En heb je wel nog een uurtje over ’s avonds maar je ligt zo lekker op de bank? Halloooooo weet je pas hoeveel lekkerder je daarop ligt met een moe en voldaan gevoel als je keihard hebt gesport?!

Dan aangekomen bij het onderwerp eten.. Gezond eten. Want dat is niets voor jou he? Waarom niet? Dat zeg je om jezelf te beschermen omdat je niet van de ongezonde snaai af kan blijven? Hahaaaa ja that’s it! Ik durf dat serieus met zekerheid te zeggen. Misschien op een uitzondering na maar iedereen wordt happy van gezond eten. Want stiekem weet iedereen hoe goed gezond eten voor je lichaam is. Goed voor de gezondheid.. En wat is je leven waard als je gezondheid flut is?

Dus die discipline he… Het is eigenlijk helemaal niet zo moeilijk. Schakel dat knopje om! Stukje mentaliteit.. Je bent niet moe, je gaat gewoon even lekker sporten. En je hebt geen zin in patat, je gaat gewoon netjes je broccoli met zoete aardappel en kip opeten! Echt geloof mij je moet er even doorheen, maar als je het hebt geflikt…. JA! Dan ben je trots op jezelf! En dan ben je happy! En dat straal je uit! En whoeeeeee dat is leuk!

Strenge gedragsregels haha! Dikke doei van Dale! Discipline is de wil om je dromen te bereiken! Leer jezelf om discipline te krijgen! Je wordt er happy van.. zelfverzekerd.. noem maar op! En JA dan durf je uit je comfortzone te stappen and that’s where the magic happens! One step closer to your dreams!

5 Comments
 • Branco
  juni 5, 2014

  Damn right!!!

 • Kaneesha
  juni 5, 2014

  You’re totally right, ash! Dit had ik net weer ff nodig 😀

 • Dailyfitfooddiary
  juni 5, 2014

  Leuk stukje en helemaal waar!!!!!

 • Bettina
  januari 5, 2016

  Net wat ik even nodig had! Thanks chick!

  • ashley
   januari 5, 2016

   Geen dank!:D Go, go,go!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *