Tegenslagen

By maandag, september 29, 2014 2 No tags Permalink 1

Tegenslagen.. Iedereen kent ze wel. Hoe ga jij ermee om? En hoe ga ik hiermee om? Lees snel verder..

Kunnen jullie mijn blogpost Falen nog herinneren? Zo niet lees hem dan eerst even voordat je verder leest. Dan snap je het allemaal gewoon even wat beter hihi. Hier de directe link.

Oke, waar zal ik beginnen? Ik ga mezelf kwetsbaar opstellen! Ahhh dat blijft altijd een beetje eng! Doe nou maar Ash! Want you know.. de stap van herkenning is de stap naar verbetering!

Ondertussen heb ik alle runs die afgelopen zomer gepland stonden volbracht. En hoe?
JAAAA.. Oh neee he.. YEEAAAHHH.. Godver.. PIJN.. WHAAA ik ben zo blij!.. AUW mijn benen.. AUW steken.. Whoeehoeeee ik vlieg! ik lijk wel een veertje!.. Ik ga jullie inhalennnnnn gehehe.. NEEEE shit word ik weer ingehaald.. Wat een rotrace.. WAUW deze race was zo vet! Whoeehoeeee mijn doel behaald! NEEEEE ik heb GEFAAAAAALD!
5 races volbracht.. ZO ongelofelijk veel verschillende gedachten! 4 van de 5 heb ik met gemak behaald. Dan denk je 4 van de 5 dat is toch geweldig Ash? Oja? Nou ik heb er moeite mee! Voor mijn gevoel heb ik GEFAALD! Ahhh neeeee dat heb je echt niet Ash! Je hebt die ene race iets langzamer gelopen dan dat je doel was (ja, ik heb het over de damtotdam) maar je hebt alsnog een hartstikke goede tijd neergezet! Om precies te zijn 1 uur 25 minuten en 51 seconden. Jaahaaaa, dat weet ik ook wel! Maar ik heb mijn eigen doel gewoon niet behaald! Als jullie het verslag over mijn damloop lezen (lees hier) dan lijkt het helemaal niet echt of ik het heb beleefd als tegenslag. Ik schreef dit de dag na de loop, ik kreeg super veel complimenten en had er zelf nog niet echt over nagedacht.

MAAR! Je daar komt de MAAR weer.. Zo’n loop blijft toch altijd zeker wel een week na afloop het gespreksonderwerp. “Ash! Wat was je tijd?” Uhh ja 1.25.51. “Wauuuuuwww dat is toch super goed!” Uhh ja maar ik heb mijn doel niet behaald dus ik ben niet echt tevreden. Ik merkte dat ik er niet graag over wilde praten. Ik, de altijd enthousiaste sportieve ik.. Niet over je prestaties praten? Gadverdamme Ash wees toch trots op jezelf dat je ├╝berhaupt zo’n race rent. Ja SORRY! Ik vind het gewoon echt fucking moeilijk! En wat vind ik nou zo moeilijk? Dat ik mijn eigen doel niet heb behaald? JA! Thats all? JA thats all! Is de wereld vergaan? NEE!

Hoe ben ik nou met deze voor mij tegenslag omgegaan? A quick temper will make you a fool soon enough! Kennen jullie die uitspraak? Ik ben het daar helemaal mee eens. Laat alles eens even bezinken en bekijk de mooie dingen. De mooie dingen ja! Want die waren er ook zeker! Maar dat vergeet je helemaal stomme Ash! Negativiteit.. Ja dat is makkelijk hoor.. POSITIVITEIT! Dat is waar je het moet zoeken. Soms heb je even de tijd ervoor nodig om alles te laten bezinken, in mijn geval een week. POSITIVITEIT! Yeaahh ik heb het weer gevonden! Simpel weg door je eigen zwakheden te accepteren. Ik ben nou eenmaal iemand die altijd het uiterste uit zichzelf wilt halen. Ik kan gewoon heel slecht tegen mijn verlies! Maar Ash luister.. Tegenslagen daar leer je van! Tegenslagen daar word je hard van! Tegenslagen horen erbij! Jaaaaaaa! Je hoort erbij! Want je bent een MENS!

Ik ben weer keihard aan het trainen want jullie weten het he! Winners will never quit and quitters will never win! Fall 7 times, stand up 8!

2 Comments
 • Fitfoodkatja
  september 30, 2014

  Een inspirerende blogpost, ik ben dol op je en je bent een grootte inspiratiebron voor me <3

  • ashley
   oktober 1, 2014

   Dankjewel! Wat super leuk om te horen!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *